Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Melyik eme film? (régi)...

Melyik eme film? (régi) bővebben lentebb

Figyelt kérdés
Kicsi voltam amikor láttam, és csak egy részletre emlékszem. Ha jól téved agyam így volt: emberek álltak egy szobában, majd hirtelen villámlott és egy festményt mutattak, aminek mintha fogai nőttek volna. Talán fekete-fehér volt a film, de óvodás lehettem, tehát oylan 20éve lehetett...tehát nem mai darab:_) Előre is köszönöm a segítséget

2012. nov. 15. 19:48
 1/2 anonim ***** válasza:

Hááát,kend...esetleg a Pokol hét kapuja(1981)

[link]

Agyam tán téved,de csak ez ugrik be most,abban leledzik hasonló jelenet.

Tetszik az írásmódod :)

2012. nov. 15. 19:54
 2/2 A kérdező kommentje:

Megtisztelsz válaszoddal! Gyermek fejjel, csak e kis jelenetet sikerült elkapnom, miközben nagymamám édesdeden szunnyadt mellettem, de emlékszem mikor a festmény megjelent a fülem is ketté állt. Mindenképp szerét ejtem a film megtekintésének.

Ami pedig írásom módját illeti: külön köszönet, hogy észrevette, értékelte, és örömömre szolgált, hogy örömet okozhattam vele!:_D

Remélem a közel jövőben magam is segítségére lehetek, kedves Ismeretlen Ismerősöm! :_D

2012. nov. 15. 22:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!