Valami nagyon jó börtönös filmet tudtok, ami modern korban játszódik?
Figyelt kérdés
Olyanre gondolok, ahol pl az Árja testvériség, és mégegy banda nyírkálja egymást ! A másik típus ami érdekel, hogy bekerül egy új elitélt, akit csesztetnek az elején stb, és szépen lassan vezér lesz, vagy csak simán bekerül... :D
Tehát nem régi filmet akarok, és nem olyat, ami börtönnel kapcsolatos, de full más a lényege a filmnek !
2012. nov. 14. 15:49
1/15 anonim válasza:
Vitathatatlan
(Undisputed, 2002)
2/15 A kérdező kommentje:
Azt láttam, de az a film inkább a bunyóról szól, de az tény, hogy nagyon jó film! :D
2012. nov. 14. 15:54
3/15 A kérdező kommentje:
Olyanra gondoltam, ami a benti életről szól, és reális film ! Biztos van olyan film, régen láttam egyet !
2012. nov. 14. 15:58
4/15 anonim válasza:
5/15 A kérdező kommentje:
A próféta című film eléggé tetszik így a leírás alapján, de dvd mninőségben sehol sem találom ! :S ncore-n is csak 1,4 gigásan van fent az a baj !
2012. nov. 14. 16:21
6/15 anonim válasza:
7/15 A kérdező kommentje:
Az éhséget szedem, a kísérletet már láttam, az tényleg egy jó film volt! :)
2012. nov. 14. 16:35
9/15 anonim válasza:
Kegyenc fegyenc :DD Az vicces... (és orbitális nagy hülyeség):P
A remény rabjai
10/15 A kérdező kommentje:
Köszi a tippeket ! :)
2012. nov. 16. 06:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!