Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Tudtok jó horror filmet?

Tudtok jó horror filmet?

Figyelt kérdés
a fűrész 1-7,Kőr 1-2,1408,átok 1-3,Alien vs. Predator 1-2őn kívül horrort nert ezeket már láttam

2012. nov. 14. 14:01
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:

Monsturd

Cemetery Gates

2012. nov. 14. 14:26
 2/18 anonim válasza:
magasfeszültség, mártírok
2012. nov. 14. 14:29
 3/18 anonim ***** válasza:

Ne haragudj,de úgy veszem ki,hogy Te még ezekhez túl fiatal vagy.

De ha már mindenképp,akkor nézd meg a paranormal activity sorozatot,nekem ugyan nem tetszett,de az nem olyan brutális.

2012. nov. 14. 14:55
 4/18 anonim ***** válasza:
100%
Vagy az ideglelést.
2012. nov. 14. 14:55
 5/18 anonim ***** válasza:

Az általad felsoroltak némelyike eléggé gyermekded horror.

Ha valami igazán félelmeteset akarsz látni,akkor nézd meg az Ördögűzőt,illetve a Ragyogást. De ezek is jók: Mártírok,Eden Lake,DÉmonok 1,2,Gonosz Halott,REC,Rémmesék könyve(ez sokkal lágyabb!)

2012. nov. 14. 16:01
 6/18 A kérdező kommentje:
hát nem semmi ez a mártir film
2012. nov. 14. 16:13
 7/18 anonim ***** válasza:

"Az általad felsoroltak némelyike eléggé gyermekded horror."

Igen,éppen azért írtam azokat,mert nem hiszem,hogy a kérdező elég érett még a mártírokhoz,vagy az Eden Lake-hez,ezek nem egyszerű "darabolom-megölöm-kibelezem" filmek,mondanivalójuk is van.De sem ezt nem tudná megérteni,és szerintem amúgy sem tesz jót egy kiskorúnak,ha ilyeneket néz.

Elnézést kérdező,nem megbántani akarlak,csak az írásod alapján még elég fiatal vagy ezekhez.

2012. nov. 14. 16:35
 8/18 A kérdező kommentje:
hát nagyot tévedsz tudod az az éretlen az ilyen filmekhez aki nem tudja megkülönböztetni a valóságtól
2012. nov. 14. 17:26
 9/18 A kérdező kommentje:
én már sok horrort látam nem csak ezeket csak nem volt kedven kiírni az összeset láttam elég brutális hrrort is NEM CSAK AZOKAT AMIKET FEL ÍRTAM
2012. nov. 14. 17:28
 10/18 anonim válasza:

"Igen,éppen azért írtam azokat,mert nem hiszem,hogy a kérdező elég érett még a mártírokhoz,vagy az Eden Lake-hez,ezek nem egyszerű "darabolom-megölöm-kibelezem" filmek,mondanivalójuk is van.De sem ezt nem tudná megérteni,és szerintem amúgy sem tesz jót egy kiskorúnak,ha ilyeneket néz. "

Kedves heteske, ebben teljesen igazad van... Kérdező, jobb, ha megfogadod ezt a tanácsot :D

2012. nov. 14. 18:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!