Tudtok jó horror filmet?
Ne haragudj,de úgy veszem ki,hogy Te még ezekhez túl fiatal vagy.
De ha már mindenképp,akkor nézd meg a paranormal activity sorozatot,nekem ugyan nem tetszett,de az nem olyan brutális.
Az általad felsoroltak némelyike eléggé gyermekded horror.
Ha valami igazán félelmeteset akarsz látni,akkor nézd meg az Ördögűzőt,illetve a Ragyogást. De ezek is jók: Mártírok,Eden Lake,DÉmonok 1,2,Gonosz Halott,REC,Rémmesék könyve(ez sokkal lágyabb!)
"Az általad felsoroltak némelyike eléggé gyermekded horror."
Igen,éppen azért írtam azokat,mert nem hiszem,hogy a kérdező elég érett még a mártírokhoz,vagy az Eden Lake-hez,ezek nem egyszerű "darabolom-megölöm-kibelezem" filmek,mondanivalójuk is van.De sem ezt nem tudná megérteni,és szerintem amúgy sem tesz jót egy kiskorúnak,ha ilyeneket néz.
Elnézést kérdező,nem megbántani akarlak,csak az írásod alapján még elég fiatal vagy ezekhez.
"Igen,éppen azért írtam azokat,mert nem hiszem,hogy a kérdező elég érett még a mártírokhoz,vagy az Eden Lake-hez,ezek nem egyszerű "darabolom-megölöm-kibelezem" filmek,mondanivalójuk is van.De sem ezt nem tudná megérteni,és szerintem amúgy sem tesz jót egy kiskorúnak,ha ilyeneket néz. "
Kedves heteske, ebben teljesen igazad van... Kérdező, jobb, ha megfogadod ezt a tanácsot :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!