Walking Dead 3. évad 4. részében Carl?
Figyelt kérdés
Nem akartam spoilerezni, hátha vki nem látta. Szóval, Carl tudta, hogy Lorit le kell lőni, de nem értettem, hogy ő akarta megtenni, mert az anyja, vagy pont fordítva, csak Maggie nem volt hajlandó?2012. nov. 14. 12:12
1/3 anonim válasza:
Ha jól emlékszem ő mondta Maggie-nek, hogy nem hagyhatják úgy, mert ő is átváltozik. És ő akarta lelőni.
2/3 anonim válasza:
Carl nem hagyta, hogy más valaki megölje az anyát csak ő lehet aki megovja az átváltozástól , és így erősebb is lett
De azért kár érte :( most fogok neki állni az 5 résznek :)
3/3 anonim válasza:
Nekem úgy rémlik, hogy Carl nem akarta lelőni, de Maggie nem volt rá hajlandó. :O Kétszer láttam azt a részt, és mindkétszer úgy goltam, hogy ez a k*cs*g Maggie miért hagyja, hogy szegény Carlnak kelljen megtennie? :@ De most már nem tudom... Meg kell néznem még egyszer azt a részt, mi is történt valójában. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!