Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Walking Dead 3. évad 4....

Walking Dead 3. évad 4. részében Carl?

Figyelt kérdés
Nem akartam spoilerezni, hátha vki nem látta. Szóval, Carl tudta, hogy Lorit le kell lőni, de nem értettem, hogy ő akarta megtenni, mert az anyja, vagy pont fordítva, csak Maggie nem volt hajlandó?
2012. nov. 14. 12:12
 1/3 anonim ***** válasza:
Ha jól emlékszem ő mondta Maggie-nek, hogy nem hagyhatják úgy, mert ő is átváltozik. És ő akarta lelőni.
2012. nov. 14. 13:30
 2/3 anonim válasza:

Carl nem hagyta, hogy más valaki megölje az anyát csak ő lehet aki megovja az átváltozástól , és így erősebb is lett

De azért kár érte :( most fogok neki állni az 5 résznek :)

2012. nov. 14. 20:08
 3/3 anonim ***** válasza:
Nekem úgy rémlik, hogy Carl nem akarta lelőni, de Maggie nem volt rá hajlandó. :O Kétszer láttam azt a részt, és mindkétszer úgy goltam, hogy ez a k*cs*g Maggie miért hagyja, hogy szegény Carlnak kelljen megtennie? :@ De most már nem tudom... Meg kell néznem még egyszer azt a részt, mi is történt valójában. :)
2013. nov. 25. 00:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!