Nektek melyik csajok a legszimpibbek a házasodna a g. -ban? Ki nyeri meg a csajok közül?
Figyelt kérdés
sziasztok:)
Én lány szemmel sztem András gazdának az a barna hajú vigyorgós nő való (a világos hosszabb barna hajú)
bocsi neveket nem tudok
Szilveszter gazdához az a sötét hajú tépett frufrus csaj habár sztem az nem annyira szép mégis korban hozzá illőbb és nem egy esetlen divat pcsa..
Bence gazdánál sztema hosszú sötét hajú csaj akinek saját kocsija is van nem arra a 30éves rbancra gondolok..még a vörös hajú csaj elmegy, de a hosszú hajú a legértelmesebb
szerintetek? Bár félek mint a férfiak többsége ilyen műsorokban a pcsa csajokat választják
2012. nov. 13. 19:24
1/1 A kérdező kommentje:
óó és Tomi gazdához az a kövér csaj aki még nem volt férjnél, aki legelőször érkezett.. az a több gyerekes nő undorító ahogy viselkedik
2012. nov. 13. 19:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!