Gonosz szereplők? (sok választ várok)
Figyelt kérdés
Olyan filmbéli gonoszok neveit várom, akiknek jellegzetes a kinézete. PL.: VOLDEMORT, DARTH VADER STB.2012. nov. 13. 17:36
13/18 anonim válasza:
terminátor
hannibel lecter
mad max 2ből humungus
14/18 anonim válasza:
Galbatorix, Szauron( Gyűrűk u), Szarumán(-/-), Szőrnyella de frász, Jafar, Hádész, Mylady, ..... bíboros( 3 testőr), Hókuszpók, Sziámiáu,
15/18 anonim válasza:
Frisco(Kincs ami nincs),Paragulis a görög,A Bestia(Relic),Nemesis,Magneto,Bison kapitány(Street fighter),A gázoló(Highwayman),A drabálok(Tremors),
16/18 anonim válasza:
Szauron és Szarumán (Gyűrűk ura)
Smaug ( A hobbit)
Joker (Batman 2)
Bane (Batman 3)
nem olvastam az előző válaszokat, szóval bocsi, ha lesz benne OFF.
17/18 anonim válasza:
én grumpy cat-et mondanék mert nem ismerek sok gonosztevöt.. :/ :D
18/18 anonim válasza:
Selena Gomez, Miley Cyrus, Justin Beiber. De elég brutál a kinézetük, szerintem csak nappal nézd meg a filmjeiket. Rohadt brutál, tényleg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!