A ki vagy doki? 06x11 (Az istenkomplexus) részében mit látott a Doktor és Amy a szobájában?
Figyelt kérdés
Lehet hogy sokaknak egyértelmű de én csak tippelni tudnék... Van valakinek biztos gondolata?2012. nov. 12. 22:24
1/6 anonim válasza:
rejtély.. remélem, egyszer megtudjuk mit is látott valójában. amúgy Matt Smith azt mondta, hogy szerinte a Doctor 10 felakasztott embert látott és egy szabad 11. kötelet.
2/6 anonim válasza:
ja igen, Amy pedig azt, hogy várja a Doctort aki ugye csak 12 évvel később jön.
3/6 A kérdező kommentje:
de nem hiszem hogy azt látta a doktor mert mosolygott hogy "hát persze"... De ti mit gondoltok? elvonatkoztatva más véleményétől?
2012. nov. 13. 23:01
4/6 anonim válasza:
Időháború, mester, dalekok, magány, River halála. Bármelyik lehet, ezek a legnagyobb félelmei. De szerintem Smith ötlete nagyon is jó mert ugye a 10. is attól rettegett, hogy regenerálódik tehát a személyisége és mindene teljesen megváltozik, valóban olyan mintha meghalna. Már nagyon várom, hogy ebből mit hoznak ki :D ja amúgy még mindig az 1. vagyok xD
5/6 Fuxreiter.Jack válasza:
Biztos hogy a mester volt egy új formában. Valami csellel vissza hozzák!
6/6 anonim válasza:
Már kiderült hogy A Doktor szobájában Amy falán lévő repedés volt.
8 évad 00.rész
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!