Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Most akkor a Dragon Ball Ki...

Most akkor a Dragon Ball Ki ból Goku az valójában nem ember, hanem egy űrlény? Ha igen miért nem tűnt fel senkinek?

Figyelt kérdés

most kezdtem el nézni a dragon ball kai-t, és eddig azt hittem hogy Goku az ember, de most asszem valami űrlény. de ha űrlény akkor miért nem vették észre hogy űrlény gyerekkorában? ugyan úgy néz ki, és az orvosok is emberként kezelik.

14f

2012. nov. 10. 15:58
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
már mint miután lejött a földre vagy már a namek-on?
2012. nov. 26. 13:27
 12/12 anonim ***** válasza:
Mert én úgy tudom hogy mindenhatót még gyerek korába küldték a földre.Mert a namek-on viharok voltak vagy támadták nem emlékszek pontosan.Itt a földön várta a szüleit de nem jöttek várt egészen felnőtt koráig de nem jöttek ezért el kezdett vándorolni felderíteni a földet.Egy idő után megismerte az embereket és asszem akkor döntött úgy hogy a föld ura akar lenni.
2012. nov. 28. 18:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!