1080p és 1080p közt mi a különbség? Részletek lenn
Figyelt kérdés
Egy Full HD led tv-n nézek mostanában filmeket, és a legtöbb 1080p-s felvétel olyan 7-15 GB-s de van számos olyan is amely 35-45 GB közötti, viszont ugyanúgy 1080p. Nem vettem még a bátorságot hogy leszedjem őket, mert nem tudom mi a különbség. Látvány szempontjából eddig a kisebbek, sőt a 720p-s filmek is gyönyörűek. Nem tudom elképzelni hogy gyakran az a plussz 25 giga, mit rejt? vagy miben jobb?2012. nov. 7. 20:55
1/3 anonim válasza:
Hangsávok száma és minősége is módosíthat a méreten. Ha már tömörítve van akkor több GB-tal kisebb helyet foglal, míg a nyers kép és hang növeli a méretet.
2/3 A kérdező kommentje:
Magyarul látvány tekintetében nincs különbség.
2012. nov. 7. 21:06
3/3 anonim válasza:
Vagy például a renderelelés , sony vegasal vágott videot nemindegy mien ratával rendereri , 6k-n egy 10perces vidi kb 1 giga , míg 190k-n kb 8-10giga
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!