Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Mit ajánlanátok első animémnek...

Mit ajánlanátok első animémnek? :D

Figyelt kérdés
Vagy esetleg "must see" animék? Válaszokat köszönöm.
2012. nov. 7. 16:42
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Ghost in the shell.
2012. nov. 7. 16:42
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

Code Geass <- minden kép LÁTNI KELL!

Van még 1 pár hasonlóan jó

Mnemosyne

Elfen Lied

Angel Beats!

Phantom : Requiem for the Phantom

KHR

One Piece

Monster

Bakuman

Steins;Gate

AnoHana

Mirai Nikki

Claymore

Baccano

Gintama stb...

2012. nov. 7. 16:50
 3/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm! ^^
2012. nov. 7. 16:54
 4/12 anonim ***** válasza:
Kaleido star.:)
2012. nov. 7. 19:05
 5/12 anonim ***** válasza:

Death Note

Spiral

Kezdésnek tökéletesek. Nem túl hosszú mégis beránt a világba.

2012. nov. 7. 20:26
 6/12 anonim ***** válasza:
Ez sokmindentől függ amúgy. Mennyi időd van, mennyi energiát szánsz rá milyen az ízlésed. Pl az első válasz a Ghost in the Shell az egy nagyon jó film, viszont rettentően összetett és lassú, ha nem vagy egy türelmes ember és nem ránt magával a feeling, akkor az első 10 perc után kikapcsolod. Szerintem kezdhetsz valami kis lájtos tizenrészesekkel amiket könnyű végignézni mert nem összetett a történetük pl. Angel Beats meg Elfen Lied,Hellsing amit szoktak szeretni a fanok, aztán Hakaime Sadamitsu. Vagy hosszabb sorozatoknál az Inuyasha, Slayers ami szórakoztató és könnyen emészthető. Ha egy kicsit elvontakra vágysz amik a megnézésük után több időt is igénybe vesznek, akkor mehet a GitS meg a Neon Genseis Evangelion, esetleg még a Tenshi no Tamago ,bár az már nagyon durván elvont. De amúgy az itt felsoroltak jók, próbálj olyat keresni amit sokan szeretnek, aztán ha kicsit finomodik az ízlésed megtalálsz majd egy két ándörgrándabb személyes kedvencet :D
2012. nov. 8. 10:24
 7/12 yuukicross ***** válasza:
szerintem ha most nézel először animét akkor Naruto? Kilari? Vampire knight, Soul Eater, Death Note ... Ezek Animaxon is mennek
2012. nov. 8. 16:05
 8/12 anonim ***** válasza:
Narutot inkább kerüld. Sok fajta anime van, írd le inkább, hogy milyen stílusú érdekel.
2012. nov. 8. 16:13
 9/12 anonim ***** válasza:

Code geass

Death note

Clannad

Ouran High School Host Club

ha nagyon hosszút akarsz Detective Conan ( nekem ez volt az első)

2012. nov. 8. 16:58
 10/12 anonim ***** válasza:

Hogy őszinte legyek ne kezdd valami véres gondolkozós animével, inkább először ilyen nyugis tizenrészessel, ahogy az előző írta. Én a Code Geass-t a mai napig nem láttam, az elsők közt kezdtem nézni, mert ajánlották, de felfüggesztettem az 5. résznél, és még mindig áll..

Nem ezekért a "kötelező animék"-ért szerettem meg őket.

És a műfaj kérdés.. mit szeretsz? romantikus? harcos? iskolás? fantasy? véres-darálós? vagy bármi más, de valami alapot írhatnál, esetleg kort is, mert ahhoz mérten írunk.

Mellesleg az Elfen Lied sem jött be nekem annyira, inkább csak a drámai részek, nem az 5 liter vér/mp.

2012. nov. 8. 17:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!