Melyik az a filmes műfaj, amit nem kedvelsz?
western,akció,a harcművészetesek a halálom.
utálom az összes chuck norris,bus spencer terennce hill,vad damme,segal,jackie chan filmeket filmeket.
illetve nem szeretem a bugyuta adam sandler-féle gusztustalankodós úgynevezett fingós,böfögős vígjátékokat.
A nagyon csöpögős romantikus filmeket nagyon utálom, de ezeket a poénkodós, limonádé romkomokat sem szeretem. Vannak jó, ízléses romantikus filmek, de elég kevéssel találkoztam eddig. Fiú létemre a háborús műfajt sem szeretem túlzottan. Vannak persze kiváló háborús mesterművek, de főleg azért nem kedvelem, mert sok újdonságot nem tartogat ez a műfaj. Gyakorlatilag ugyanaz minden 2. film, itt is hasonlóképpen vagyok, mint a romantikusnál. Az igazi különleges és élvezhető darabok után bizony kutatni kell.
F/18
7!
Mert utálom azt bámulni hogy másfél órán keresztül verekszik valaki...
"ha nem tetszik,ne nézd!"--->nem is nézem,miért nézném,ha nem szeretem.hülye vagy?!
kérdésedre válaszolva nagyon szeretem a drámákat,thrillereket,krimiket,horrorokat,musicaleket,vígjátékokat(nem csak a böfögős-fingós létezik,amilyet említettem ez előző válaszomban)
Amúgy nem tudom mi a fene bajod van.Mindenki több félét írt.Még jó,hogy nő létemre nem nézek verekedős sz*rságokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!