Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Élve Eltemetve (2010, Buried)....

Élve Eltemetve (2010, Buried). Megválaszolnátok a kérdéseim?

Figyelt kérdés

Pár dolgot nem értek.

oké, váltságdíjért elásták Pault, de...

~ ki volt az a nő akit a videóban fejbelőttek?

~ miért mondta neki a férfi a telefonba, h nem segíthet?

~ hogyan haltak meg az elrablói?

~ hogyan, kivel és mivel keverték össze a végén,mikor azt hitték h őt ássák ki?

2012. nov. 5. 20:29
 1/4 anonim ***** válasza:

én már rég láttam úgyhogy nem biztos hogy mindenre tudok válaszolni, de:

1. a nő valami munkatársa volt, ha jól emlékszem egyszerre rabolták el őket.

2. mire gondolsz, ki és mikor? így nem jut eszembe:)

3. én úgy emlékszem, felrobbantották őket!

4. na erre emlékszem mert ez volt a megdöbbentő rész a végén:) a pasi aki elvileg kerestette őt, mesélt neki egy történetet, mikor az eltemetett srác kérdezte, hogy volt-e olyan akit sikerült megmenteni. Akkor mondta hogy volt egy fiú aki az orvosira járt, és megtalálták és visszakerült a családjához. Na őt találták meg, tehát Ryan Gosling élete utolsó percében tudta meg hogy ez hazugság volt, nem szokták megtalálni a túszul ejtett embereket!

Eddig a pontig azt hittem egyébként hogy nem is keresik, csak próbálják megnyugtatni, de ilyen szemétséget csak nem hazudtak neki a halála előtti másodpercekben :)

2012. nov. 5. 23:09
 2/4 A kérdező kommentje:

Köszi. :)

hát beszélt egy ffival a közepén, vége felén, és az, konkrétan elutasította.

Na várj. ha megmentették azt a másik fiút, akkor h lehet h őt találták meg?

ez ngyon bonyolult :/

2012. nov. 6. 15:15
 3/4 anonim ***** válasza:
Pont ezaz, hogy a Mark White-ot találták meg máshol elásva, és ezt akkor tudta meg a Főszereplő amikor nem az ő koporsóját nyitották fel.. Szóval igen, hazudott neki a csávó, hogy megnyugtassa, hogy van esely őt is megtalalni. Gondolom a masik csavo - a Mark- mar halott volt. Csak elvezette őket hozzá egy 'rab', akinek felajánlották h szabadon engedik ha megmutatja az elásott amerikai helyét. Érted?:D
2013. aug. 13. 04:01
 4/4 beatlefan válasza:

Ugye telefonon beszélt azzal az Irakban lévő "az ilyen helyzetekre létrejött"(az elrabolt amerikai polgárok megkeresése) szervezet vezetőjével és ő mondta Paulnak, hogy meghaltak az elrablói a robbantás során. De később még beszélt telefonon az irakival, tehát nem halt meg, aki elrabolta

(bocsi, sajnos nem emlékszem a nevekre)

2016. jan. 10. 19:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!