Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Miért nem ismeri fel Kenobi a...

Miért nem ismeri fel Kenobi a Csillagok háborújában (az Új reményben) R2D2t és S-3PO-t?

Figyelt kérdés
Az rendben, hogy S-3PO memóriája törölve lett és ezért nem ismeri fel Kenobit, de Kenobi miért nem ismeri fel a droidokat?

2012. nov. 4. 19:40
 1/3 anonim ***** válasza:

Először is R2-D2 és C-3PO.

Másodszor, szerintem azért nem, mert abban a világban egy droid nem olyan nagy dolog, meg kinézetre egyáltalán nem különböznek a többitől, ugyan is ez nem a nevük, hanem a típusuk. Ez olyan mint 2 piros Suzuki Swift. A külsejéből nem biztos hogy megtudod mondani melyik volt a tiéd. (Még azt akarom, hogy talán a filmben szereplő C-3PO arany színű.)

2013. aug. 15. 18:28
 2/3 anonim ***** válasza:
Viszont amit az előbb leírtam lehet hogy hülyeség, csak én így tudom.
2013. aug. 15. 18:30
 3/3 anonim ***** válasza:
Mert ott még nem volt kész az előzmény. :) Sajnos ez egy átgondolatlanság volt, bár én így is jobban szeretem az újakat.
2013. aug. 25. 14:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!