Mikorra várható a Bleach c. anime folytatása?
Figyelt kérdés
Tudom hogy van már egy pár ilyen kérdés de mindegyiknél különböző válaszok vannak.Olyan írjon csak aki biztosan tudja hogy lesz-e folytatása illetve hogy mikorra várható.2012. nov. 3. 19:47
1/7 anonim válasza:
AMEDDIG A MANGA VÉGET NEM ÉR NEM FOGJÁK FOLYTATNI!
Hányszor kell elmondani.
A közvetítő csatorna mondta hogy a manga befejezése utááán!
Tito Kubo a Bleach mangakája pedig azt nyilatkozta hogy legalább 2évig még nem lessz vége!
2/7 anonim válasza:
2013. március 13. legalábbis az animét megvásárló csatorna hírei között ez szerepel
3/7 A kérdező kommentje:
első válaszoló:kedvességed igazán csodálnivaló-.-" leírtam hogy sok különböző választ olvastam.sz.opjam ki a kisujjamból hogy melyik a jó?
második:köszönöm
2012. nov. 4. 14:50
4/7 mikecs4 válasza:
Na az már nemsokára itt van gut
5/7 anonim válasza:
Hát olyan közel van hogy már el is múlt... Nem tudtok valami új infót? :D
6/7 anonim válasza:
eredetileg úgy hallottam kb 3 év lesz, ígérték 2014-re, de elvileg 2015 április/május körül lesz kint, most tart a manga 598.résznél, amiről tudok, szóval szerintem még maximum 30-40 rész lesz, szerintem szeptemberig tuti meglesz, ha nem korábban,
ha nem lesz még egy 'ep' rész, tehát új ellenség, akkor ennyi, kb még 45.rész az animében
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!