Vámpírnaplók (sorozat) rajongóit (rajongókat kérdezem, hogy milyen sorozatokat szeretnek még? És a Pletykafészekről mi a vélményetek?
Attól függ hány éves vagy.Ha még nem múltál el 14 akkor az előttem szóló filmjeit ajánlom,ha már idősebb vagy akkor nézd mg a True Blood-ot.(Inni és élnni hagyni)az alcíme.Nekem ez is tetszett.Bár az 5.évadra elszalad a készítőkkel a ló....De azért jó sorozat.
Ezenkívül még az "Egyszer volt hol nem volt" is jó sorozat.Ezt az m1-en tudod nézni minden vasárnap este.De a neten is fent van.
Hát nekem pl széles az ízlés listám nagyon :D
De itt van néhány amit nézek:
Ki vagy doki?, torchwood, agymenők (The big bang theory) The walking dead(bár ez inkább horror sorozat)
amik szntem jók még:
nancy ül a fűben(weeds), (született feleségek)
Köszönöm mindenkinek.:)
-Secret Circle: imádom, már megnéztem az összes részt, olyan kár hogy nem folytatják:(
-Tru Blood: elkezdtem nézni, de nagyon nem tetszett, rosszak a színészek és a sztori se a legjobb
-A pletykafészek: nézem, nagyon tetszik:)
a többit nem láttam:)
Pletykafészek <3 Ahh! Imáááádom!
Vámpírnaplók: hasonló képpen, bár jobban tetszett, mikor Elena még nem volt vámpír... de így is zseniális!! :)
Ajánlom még: Így jártam anyátokkal (nem misztikus, csak vígjáték, de ha hasonló az ízlésünk, imádni fogod), Jóbarátok (2004-ben lett vége, de tök aktuális, és nagyonnagyon jó --> én kb. azon nőttem fel :D), Lost (misztikus-rejtélyes-iszonyatjó). :)
Merlin - angol sorozat, 5. évadnál tartanak, rendhagyó, de szerethető Pendragon-mondakör feldolgozása
Grimm - amerikai sorozat, a főszereplő egy nyomozó, aki látja a nem emberi lényeket, tehát egy grimm. Sima krimisorozat, mindegyik részben feltűnik 1-1 teremtmény (ők követik el a bűntetteket), és megtudhatunk róluk többet a rész folyamán. A mellékszereplők és a folytatásos szálak miatt érdemes nézni.
Once upon a time - amerikai sorozat, mely két párhuzamos világban játszódik: a mesék és varázslat világában (hófehérke, piroska, hamupipőke, mulan, stb mesék, kicsit persze másképp), illetve a mi világunkban egy Storybrook nevű városkában játszódik. A központi mese a Hófehérke, a mesevilágra egy átkot szórt a gonosz királynő, ennek következtében kerültek át a meseszereplők a mi világunkba, mit sem tudva az igazságról. De persze ez nem marad mindig így...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!