Szerintetek lesz a Transformers Prime-nak 3. évada?
Láttam angolul a 2. évadot végig és kíváncsi vagyok lesz-e
harmadik.
Nem mondanám, hogy Beast Wars alapú lenne... hiszen a szereplőknek csak egy része lesz állat, és ők is robotállatok lesznek.
(Viszont szerintem ha a sorozat elkezdene a BW-ből lesni ötleteket, attól csak jobb lehetne.)
Az Energon-ban voltak dinó robotok, igen, de azok inkább személyiség nélküli drónok voltak. Utána a Cybertron szériában is volt egy-kettő, de azok is elég felejthetőek voltak.
A fanok egy része arra számít, hogy a Prime 3. évadjában az eredeti Dinobotok fognak szerepelni, azok, akik a nemrég kijött Fall of Cybertron videojátékban benne voltak.
Konkrét hír erről sincs. Lesz majd egy képregény, ami összeköti a 2. és 3. évadot, és abban szerepelnek a Dinobotok, de nem tudni, hogy magában a rajzfilmben is feltűnnek-e. Az is bizonyos, hogy Gregg Berger (aki a '80-as években Grimlock, a Dinobot vezér hangja volt) kap majd egy szerepet a rajzfilmben, de nem tudjuk, hogy ismét Grimlock-ot játssza-e vagy új szereplőt szólaltat meg.
coming soon 2013. spring
Hamarosan 2013. tavasztól
jön a Transformers Prime 3. évad
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!