Tudna mondani valaki valamilyen jó sorozatot, ami leköti az embert?
Figyelt kérdés
2012. nov. 2. 22:03
11/24 anonim válasza:
Dr.Csont, Vámpírnaplók, Misfits(Kívülállók), Skins
12/24 anonim válasza:
Mentalista, Dr. Csont, Family guy
13/24 anonim válasza:
Pretty Little Liars, Igy jártam anyátokkal, Bárka, Folyó,Gyilkos elmék,Agymenők... mind jó
14/24 anonim válasza:
Jó lenne tudni a kérdező nemét és korát, de ha lány vagy, akkor ajánlom A pletykafészek c. sorozatot (modern és fiatalos) vagy a Született feleségek-et.
Nekem ezek a kedvenceim :)
15/24 Zsuliette válasza:
Jóbarátok (örök kedvenc :) ) , A korona hercege ( ez egy dél-koreai sorozat, lehet h furán hangzik de nézz bele, megéri)
16/24 anonim válasza:
Gárdonyi Géza összes munkái
Jókai Mór összes munkái
Móra Ferenc Összes munkái
Passuth László összes művei
.
.
Mire mindezeket elolvasod,nagyon gazdag leszel szellemiekben, és hazaszeretetben. - és sokkal éertékesebb ember leszel.
17/24 anonim válasza:
Célszemély
Nem mindegy a nemed:) mert vannak olyan sorozatok, amiket a férfiak kevésbé kedvelnek.. pl ilyen a Gossip girl nekem kifejezetten tetszett, de csak feliratosan az igazi
18/24 Bgs válasza:
Géppuska, UZI. Egy életre leköt :)
19/24 Csincsy válasza:
N.C.I.S., C.S.I. Miamai, Így jártam anyátokkal :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!