Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Pán Péter (2003) filmet...

Pán Péter (2003) filmet honnan lehetne megszerezni?

Figyelt kérdés
Eddig egy linket találtam, de kiderült, hogy angol azt meg a kislányom még nem érti. Nagyon hálás lennék. :)
2012. nov. 2. 13:55
 1/1 anonim válasza:

Ez magyar szinkronos: a Mozicsillag oldalon beírod a keresőbe a film címét, és miután rányomtál a 2003-asra, a Movshare melletti lejátszásra kell menni. Arról tudom, hogy működik :) Utána már csak katt a Tovább a filmhez-re, majd jobb oldalt, felül vissza fog számolni. Katt a Skip Ad-ra, a kövi oldalon már csak ki kell nyomni azt az Advertisment ablakot, utána szabad a pálya. :)

Ha konkrétan megszerezni szeretnéd (én imádom, szóval javaslom ezt a verziót :D) akkor érdemes letölteni a RealPlayert, ha esetleg még nincs meg. Ha a RealPlayer-en belül illeszted be a keresőbe a linket, akkor ki fog ugrani a sáv, ami felajánlja a letöltést :)

És kellemes filmnézést a kislányodnak :)

2013. febr. 7. 15:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!