Foglalkozik valaki olyannal hogy angol felirat fordítása magyarra? Nagyon kellene!
Figyelt kérdés
Az Adventureland (Kalandpark) című filmről lenne szó, van angol feliratom, de nem találok magyart, nincs senki aki lefordítaná?? Ha esetleg van valaki vállalkozó szellem, az írjon én elküldöm az angolt...
Előre is köszi!! Remélem segít valaki!!!
2009. aug. 11. 14:32
1/3 anonim válasza:
Ezzel csak az a gond, hogy nem maga a fordítás a nehéz, mert az viszonylag hamar megvan. A szöveget időzíteni is kell, na az nehéz. Szerintem nem fogsz találni itt vállalkozó szellemet.
2/3 A kérdező kommentje:
Nekem elég egy txt is... nem kell időzítés...
2009. aug. 11. 16:46
3/3 anonim válasza:
A feliratos oldalakon már biztos van fordítója, várd türelemmel, hamarosan biztos elkészül vele valaki.
(első válaszoló: ha van angol felirat, akkor már nem kell az időzítéssel bíbelődni)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!