Van itt más is, aki rajong a Micimackó sorozatért/meséért?
Én.*-*
És ugyanezt csináltam.:D
Felvettem a részeket kazettára, majd mindig visszanéztem.:))
Sajnos már nem igazán adnak részeket, ma ment a Disney-in a Tigris színre lép, de akkor épp mást néztem, pedig szívesen néztem volna.:((
Na meg ugye sok kazettát meg is vásároltunk, meg, mint már mondtam, fel is vettem a részeket, de ugye ma már nem tudom nézni, mert a videónk elromlott és már nem érdemes újat venni.
Hozzátenném, hogy anyu és apu is volt, hogy leültek egy kicsit nézni velem, amikor még kisebb voltam, mert ők is szerették, ahogyan a bátyám is, aki már 24 éves és mai napig egy cuki mesének tartja.:)
13/L
Én.Imádom,örökzöldek.A humorukat és az aranyos mondókájukból (Tigris:,,Tigris két S-el is Y-al,de röviden Tigris")(Micimackó:,,Egy szimpla szia is megtette volna de köszönöm szépen")(Malacka:,,Tilos az á...)(Micimackó:,,Van itthon valaki?"-Nyuszi:,,Nincsenek!"-,,Hajjaj senki nem mondhatja hogy senki" ,,Hé Nyuszi itt vagy?"-,,Nem!"-,,Ez nem a Nyuszi hangja"?-,,Nem hiszem,legalább is nem annak szánták")
Az összes sorozatot (kivéve a 3D-s) nagyon szeretem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!