Hunter X Hunter mért 56. résznél jár?
Sziasztok ha jól tudom a fordítás 56.résznél jár de youtubon fent van 80 sőt 90 rész is ...
akkor nem fordítják vagy mi a helyzet? érdekelne
előre is köszi a választ ;)
Hunter x Hunter-nek jó 12éve vége , márha a simára gondolsz .
Most fut a 2011es HxH , az jár az 53.résznél ( vasárnap hajnalban lessz az 54.) .
A régi HxH 62részes , youtuben ezt hol láttad ?
Mert ha még a 2 évad régi OVA-val egybevesszük akkor is csak 84 részes lenne a régi HxH
http://www.youtube.com/watch?v=s94Lh6oMoaM
lécíves le írnád a réginek is a nevét és az újnak is?mert meg szeretném nézni a régit is ..
Szerintem ha nézed a 2011est folyamatosan tök fölösleges a régit megnézni , ez a 2011es egy reameke /Magyarul tök ugyanaz az egész csak a 1999esben régebbi a rajzolás/ , csak folytatni fogják , 12évnyi manga lefog még pörögni . Kb 2-3hónap és ott vagyunk ahol végetért a régi hxh ovákkal együtt .
Amúgy itt a régi hxh : [link]
Itt az első OVA : [link]
Itt meg a második OVA : [link]
Ha OVÁkat is résznek számolod akkoris 84volt belőle .
Á amit kifelejtettem Itt egy másik OVA ami elvileg a sorozat és a Greed Ireland arc között játszódik : [link]
8rész szóval lehet méég a 90is :D
Magyarul sorrendbe :
Hunter x Hunter
Hunter x Hunter OVA
Hunter x Hunter Greed Ireland
Hunter x Hunter Greed Ireland Final
-.-
Kezdjük előlről ...
A 2011-es hxh a 1999hxh remakeje , magyarul full ugyanaz csak a rajzolás szebb.
Tehát mind a 2ben harcolnak Chrollo-ék ellen .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!