Milyen filmek vannak amik a gettóban játszódnak és niggák vannak benne vagy valami ami a rap-ről szól?
Figyelt kérdés
ezeket ismerem: végre péntek, péntek esti láz, már megint péntek, birkanyírás 1-2, tortúra 1-2, pénzed vagy életed, fekete vidék, alpha dog, fűre tépni szabad.
Esetleg ezeken kívül valami?
2012. okt. 29. 18:32
2/17 anonim válasza:
8 mérföld,Notorious B.I.G. - A nagy rapper,
3/17 A kérdező kommentje:
köszi, már töltöm is őket :)
esetleg ha még van valami?
2012. okt. 30. 16:40
4/17 anonim válasza:
Könnyű Pénz (egyik főszerepben DMX, továbbá Nas és Method Man is benne van)
Ezt még nem láttam, de a Hosszú Lé-ben 2pac főszerepével nem tűnik rossznak.
5/17 A kérdező kommentje:
köszi, rá fogok keresni! :)
csak az a baj hogy a felét nem találtam meg magyarul így angolul töltöttem le :/
2012. okt. 31. 16:44
7/17 A kérdező kommentje:
nem tudom leszedni sehonnan :/
2012. nov. 11. 19:03
8/17 anonim válasza:
Itt van még pár ha kell: Az össze 2pac film (keress utána nem irom most le), Lottery Ticket, Fekete vidék, Janky Promoters, Kidulthood, Isten városa, Kidulthood, Kiképzés, Az utca királyai, Gun (50cent filmje), Utca császárai, Bölcsőd lesz a koporsód (DMX). Nem fekás de hasonló és pöpec film az Ámok ( vagy Havoc) és a Vér kötelez (blood in blood out). illetve a kertvárosi gettó animációs sorozat :D
9/17 A kérdező kommentje:
úú köszi, töltöm mindet amit megtaláltam :D
2013. jan. 6. 19:52
10/17 anonim válasza:
Meg a Pénzed vagy életed (50 cent életrajzi filmje)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!