Picurka0000 kérdése:
Nem találom, mi lehet a film címe?
Figyelt kérdés
Egy filmet keresek ami arról szól hogy a terjeszkedő Egyiptom az elfoglalt területekről a fiatalokat Egyiptomba szállítja hogy rabszolgaként alkalmazza a piramisok építésében. Azt hiszem a testvérét vagy kedvesét viszik el a főszereplőnek aki eljut Egyiptomba hogy megmentse azt a valakit, nem tudom biztosan de azt hiszem a végén sikerül neki és egy hajóra szállnak fel. Sajnos nagyon régen láttam ezt a filmet és nem tudok róla semmi többet, de nagyon tetszett abban biztos vagyok. Légyszi segítsen aki tudja miről beszélek! Előre is köszi!2012. okt. 28. 19:14
1/3 anonim válasza:
Hm... a történet nagyon hasonlít az i.e. 10 000 sztorijára.
Csakhogy nem Egyiptomban játszódik, hanem egy fiktív, elveszett városban, amit egy elveszett kontinins utolsó túlélői kezdenek építeni.
2/3 A kérdező kommentje:
Azt hiszem az lesz az :) Nagyon szépen köszönöm! Sajnos alig lehet találni olyan linket amin online lehet megnézni :/ .
2012. okt. 28. 19:47
3/3 anonim válasza:
* Automatikusan eltávolított tartalom.
* Automatikusan eltávolított tartalom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!