Akik már látták a Paranormal Activity 4-et milyen volt?
Figyelt kérdés
Nem tartom magamat a sorozat fanjának, de azért elmennék megnézni a filmet, HA... Ha nem olyan nagy átb*szás lenne, mint a 3. rész. Szerintem mindenki így van vele. Megjelent egy király bemutatója a 3. résznek és a végén meg kiderült, hogy a fele bemutató nincs is benne a filmben... Őszíntén mondom, hogy a moziban elmondtam a magamét...
Na ezt a félreértést elkerülve milyen volt? Benne van a trailer min 95%-a? Mert ha olyan ijesztő mint a bemutató, akkor talán elegyek megnézni.
Mi ma voltunk megnézni, hát az kell mondjam a trailer szinte teljesen nem a filmet tükrözi hanem az előző részekből tesz fel említést, az első fél óra unalmas, sok vicces jelenet van, viszont a végét már jól megcsinálták, egyszer nézhető film, ha gondolod megnézheted én nem sajnáltam rá a mozijegyet, ha van még kérdésed szivesen válaszolok.
2012. okt. 29. 19:56
2/8 anonim válasza:
És ez még csak feliratos?? van már magyar nyelven is?? :D
2012. okt. 29. 21:19
3/8 anonim válasza:
3.jobb volt!!!!
2012. nov. 1. 23:10
4/8 A kérdező kommentje:
Hát mivel iskolaidőben nem nagyon vagyok el nyólc órakor, ezért problémás elmenni a filmre... De amint megjelenik szinkronba azonnal szaladok és megveszem :)
2012. nov. 5. 15:02
5/8 A kérdező kommentje:
Na félig-meddig megfogadom a tanácsodat (tanácsát) kedves 1. válaszoló, és pár óra múlva megyek is megnézni. De így előzetesekből, illetve klippekböl láttam, hogy az uccsó pár perc durva XD Úgyhogy mindj megyek is :)
2012. nov. 10. 19:22
6/8 anonim válasza:
Kérdező, na megnézted? :)
2012. nov. 11. 11:09
7/8 A kérdező kommentje:
Hát... nem is tudom... Jó volt, király, de... Még most se nagyon tudtam meg, ki az a Toby; egy démon, aki a családhoz ragadt, vagy egy megidézett szellem.
A film jó volt, igaz az ásítás a közepe fele egyre több lett, de vége tök király volt:)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!