Milyen könyvből szeretnétek, hogy legyen film is, amit olvastatok és nagyon tetszett?
Figyelt kérdés
Tudom ostoba kérdést,de kiváncsi vagyok csak én vagyok így pár könyvvel.2009. aug. 10. 12:34
1/7 anonim válasza:
ha romantikus filmet szeretnék akkor a Clara Kenneth:1 Éjszaka Kairóban,2.Randevú Rómában,3.Neonfény a nílus felett című könyveit nézném meg.Ha horror filmet szeretnék akkor Stephen King :Mobil könyvét nézném meg.Ha vígjáték érdekelne akkor Vavyan Fable:Mesemaraton könyvét nézném meg.
2/7 anonim válasza:
A Munkácsy életrajz (Dallos Sándor: A nap szerelmese/Aranyecset)
3/7 anonim válasza:
4/7 anonim válasza:
Első vagyok.14.02. Ma örömet szereztél nekem!! nem is tudtam,hogy csinálnak filmet a Mobilról(még ha csak sorozat film már az is jó) Látjátok!mindig mondom,hogy szép az élet,hisz soha nem tudhatod ki fog örömet szerezni neked:)
5/7 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat,én ilyen romantukus-thriller könyvekből szeretném ha lenne,bár nem hiszem.:)
2009. aug. 10. 14:42
6/7 anonim válasza:
Én azt szeretném ha Leslie L. Lawrence/Lőrincz L. László könyveiből készülnének filmek, persze nem mindegyikből mert van amelyikből fura lenne de van pár amit nagyon szívesen megnéznék filmen!!!
7/7 anonim válasza:
En Dosztojevszkij:Bun es Bunhodes c. konyvebol neznek meg egy filmet....vagy megse?????
Ahh inkabb megse...nincs az a rendezo, szinesz, forgatokonmyv, diszlet vagy akarmi amitol ugy at lehetne erezni egy gyilkos bunhodeseit mint ahogy azt az iro leirta.
Hiaba ez a konyv kulonleges, erzelmekben gazdag es egyedulallo az egyesz irodalomban.A kedvencem.Es tudom ha mostansag filmet csinalnanak belole az ugyis csak csalodas lenne...igy van ez mindig velem meg az ilyen filmekkel.
UI:Ha mar keszult belole film (nem neztem utana) de nehogy szoljatok mert amilyen elvetemult vagyok meg a vegen megneznem...es en tenyleg negyon szeretem ezt a konyvet es csak ugy akarok gondolni ra ahogy en elkepzeltem...de lehet hogy a kivancsisag felulkerekedne rajtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!