Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Melyik az a magyar történelmi...

Melyik az a magyar történelmi színes film amiben élő állatot öltek meg a film kedvéért?

Figyelt kérdés

2012. okt. 25. 10:02
 1/3 anonim válasza:
Egri csillagok(úgy tudom)
2012. okt. 25. 19:00
 2/3 Ian Catman ***** válasza:

Már régóta nem csinálhatnak ilyet, állatvédelmi törvények miatt nálunk sem, külföldre meg egyáltalán nem lehet eladni ilyet.

Figyeld meg (ha nem harapják le a vége főcímet) az amcsi filmek végén ott az apróbetűs felirat, hogy "no animals were hurt or harmed during the production of this motion picture", aláírva az amerikai állatvédők által, akik ellenőrizhetik bármikor a film forgatását.

Szerintem nálunk is így van, és mióta CGI van nincs is rá szükség (helyesen).

2012. okt. 26. 15:21
 3/3 A kérdező kommentje:
-.-" nem ez indít be -.- miért írsz ilyet ha azt se tudod minek írom ki? suliba házi feladat, hogy melyik az a film... és tudom jól, hogy nem lehet de van 1 magyar film amiben megölnek... -.-""" (mellesleg természet és állatvédő vagyok és ezt nem csak mondom.... -.-)
2012. okt. 27. 15:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!