Valami igazi szívszorító szerelmes tini dráma? (lent)
Sokat láttam már, de most mégis valami újra vágyom...
A 3 méterrel a felhők felett-et láttam már, mielőtt még valaki azzal kezdené..:D Habár meg is érteném.. Na mindegy..
Szóval fiatalokról szóljon, mint például a LOL. Legyen benne sok érzelem, szerelem, viták meg ilyesmi. És a lényeg, hogy nagyon fogjon meg. Hogy amikor majd lefekszek aludni, az a film járjon a fejembe és képzeljem majd magam a főszereplő helyébe..
Szóval, mit javasoltok?:)
Előre köszönöm, és felpontozlak!!:D
Nem akarlak semmire rábeszélni,de ha igazi katarzist akarsz átélni, a legjobb jóindulattal ajánlom az alábbi filmet.
Nem szerelmes, de ha átéled, nemcsak a mai éjjel fog a fejedbe járni, emlékezni fogsz rá nagyon sokáig.
Ötödik pecsét
(1976) [link]
Megáll az idő (Gothár Péter rendezte)
Nem válaszoltam volna egyébként, de véletlenül a (szerintem) legjobb magyar filmben épp benne van egy "szerelmes tinidráma".
16-18 évesek a főszereplők, van benne szerelem is dögivel, meg sok más is, a 60-as években játszódik.
Valami új és amerikai filmet szeretnél? Ha igen, akkor bocs.
Köszönöm a filmeket! Megnézem mindkettőt:)
És mindegy, hogy új vagy régi vagy amerikai vagy nem amerikai... Nem vagyok rákattanva az amcsi filmekre..:D
Egyetértek vurugya béla.
Ha a magyar filmeket szóba hoztuk, akkor ne hagyjuk ki az egyik legszebb szerelmes filmet, amit ebben a műfajban valaha is csináltak:
Szerelem
(1970) [link]
14 évesen láttam elöször és nagyon belém vésődött.
Franco Zeffirelli filmje: Végtelen szerelem 1981
Hú, hogy én mennyit bőgtem ezen a filmen...kiadták dvd-n is, rögtön megvettem.
Köszönöm!:)
A Kieth-t már többször megnéztem, nálam egyik örök kedvenc marad:)
Nem tudom,hogy él-e még a kérdés,de...:
http://www.youtube.com/watch?v=czQiFPlaj4Y
Engem ez nagyon megfogott egy hétig azon gondolkoztam miről is szólt,néha még most is.
15/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!