Láttad a Halál Után cimű filmet? Megtörténhet hasonló, Ha nem tisztelem a holttestet vagy valami olyat csinálok mint a filmben?
Szia!
Én nem láttam a filmet, de most elolvastam miről szól kb.
Úgy érted, ha valaki felboncol testet, szóval orvostanhallgatók tanulnak rajta azt bosszulják meg a szellemek vagy, ha csúfolódnak a testeken?
Ha vannak szellemek, sztem amúgy képesek rá, úgyhogy jobb nem háborgatni a halottakat...
Értem...hát tudod, én nem igazán hiszek ilyesmiben, hogy halottak visszatérnek.
Viszont abban igen, hogy van Isten, vannak angyalok és, ha ebben hiszek, abban is hinnem kell, hogy van Gonosz és neki is vannak "segítői"
Meg attól, hogy még senki nem látott démont meg szellemet meg ufót, ezek létezhetnek. Valamiért, valamikor elkezdtek ezekről beszélni és, ahogy mondani szokás, minden viccnek van alapja.
Szóval holttestekkel már csak tiszteletből sem gúnyolódnék soha, másrészt soha nem lehet tudni....
Nincs mit.
Biztosra akkor mész, ha nem teszel ezután sem semmi rosszat senki testével...én utána nem nagyon mernék egyedül lenni a sötétben...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!