Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Láttad a Halál Után cimű...

Láttad a Halál Után cimű filmet? Megtörténhet hasonló, Ha nem tisztelem a holttestet vagy valami olyat csinálok mint a filmben?

Figyelt kérdés
Hüjeségeket ne irjatok, Hiszek a szellemekben,De nem tudom hogy igazából ilyeneket csinálnának. Képesek rá?
2009. aug. 8. 11:55
 1/9 anonim ***** válasza:
Életembe nem ahllotam még erről a filmről, ha elmondod mi történt benne azért válaszolnék...
2009. aug. 17. 11:59
 2/9 A kérdező kommentje:
2009. aug. 17. 12:13
 3/9 anonim ***** válasza:

Szia!

Én nem láttam a filmet, de most elolvastam miről szól kb.

Úgy érted, ha valaki felboncol testet, szóval orvostanhallgatók tanulnak rajta azt bosszulják meg a szellemek vagy, ha csúfolódnak a testeken?

Ha vannak szellemek, sztem amúgy képesek rá, úgyhogy jobb nem háborgatni a halottakat...

2009. aug. 17. 14:24
 4/9 A kérdező kommentje:
A csúfolódásra gondoltam.
2009. aug. 17. 15:08
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Értem...hát tudod, én nem igazán hiszek ilyesmiben, hogy halottak visszatérnek.

Viszont abban igen, hogy van Isten, vannak angyalok és, ha ebben hiszek, abban is hinnem kell, hogy van Gonosz és neki is vannak "segítői"

Meg attól, hogy még senki nem látott démont meg szellemet meg ufót, ezek létezhetnek. Valamiért, valamikor elkezdtek ezekről beszélni és, ahogy mondani szokás, minden viccnek van alapja.

Szóval holttestekkel már csak tiszteletből sem gúnyolódnék soha, másrészt soha nem lehet tudni....

2009. aug. 17. 15:12
 6/9 anonim ***** válasza:
Azt még megkérdezhetem, miért tetted fel a kérdést?csináltál valami hasonlót holttestekkel és most félsz?
2009. aug. 17. 15:13
 7/9 A kérdező kommentje:
Nem tettem semmi rosszat. MÉG. Csak van pár személy akiről biztosan tudom hogy nem tisztelném a testét ha meghalna. és biztosra akartam menni. Köszi a válaszokat!
2009. aug. 17. 15:42
 8/9 anonim ***** válasza:

Nincs mit.

Biztosra akkor mész, ha nem teszel ezután sem semmi rosszat senki testével...én utána nem nagyon mernék egyedül lenni a sötétben...

2009. aug. 17. 16:35
 9/9 anonim ***** válasza:
én láttam a fimet jó volt hát nem is tudom végül is bármi megtörténhet
2009. aug. 17. 22:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!