Milyen 3D filmet tudok rajta nézni?
Figyelt kérdés
Van egy 3d-s LG tv-m. Tudok vele 3D-s HalsSBS filmeket nézni de egy idő után kilép. Viszont most vettem egy médialejátszót, de itt meg csak azt tudom választani hogy 3D legyen semmi mást nem tudok állítani. Milyen filmeket keressek az interneten? Remélem érthető azért a kérdés. Egyébként külső HDD-n vannak a filmek.2012. okt. 17. 21:48
1/5 anonim válasza:
Ha letöltesz pl. torrentoldalról 3d-s hd filmet, azt végig kéne játszania.
2/5 anonim válasza:
Én még torrent oldalon 3D-os filmmel nem találkoztam.
4/5 A kérdező kommentje:
1-es eddig tudtam hogy le kéne játszania :)
2-es pedig van.. csak nem tudom h milyet szedjek le mert van olyan pl. Half-Ou, Half-SBS és ezeket csak akkor tudom nézni ha a TV-re kötöm rá a HDD-t, de a ha médialejátszóra akkor nem:)
2012. okt. 19. 06:25
5/5 anonim válasza:
Talán mert a médialejátszód nem képes a 3d-s filmek kezelésére ?!?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!