Shojo, Ecchi, avagy ilyen iskolás lányokról szóló animék érdekelnének?
Hát erre a Seitokai Yakuindomo illik :D bár túl sok is van a lányokról XD vígjáték az egész, az ecchi meg nem igazán a mellmutogatós ecchi, eredeti műfajba shounen lenne, de én úgy érzem a lányok jobban megértik.
Ami nagyon ecchi a To Love-ru, de én ezt nem láttam, így nem tudom mennyire esik bele a te kérésedbe.
Sajnos én csak ennyit tudok írni, nem ismerem az ecchiket nagyon(vagyis tudom melyik az, de nem láttam őket), és a shoujo műfajt sem párosítják vele. Ami csak lányokról szól, arról se tudok sokat, de remélem azért segített valamit :)
Usagi Dropp
Nana
Nodame Cantabile
Sakamichi no Apollon
Kuragehime
Chihayafuru /2.évada jövőre/
Higashi no Eden
Hachimitsu to Clover
07-Ghost
Paradise Kiss
No.6
Himitsu: The Revelation
Red Garden
Natsuyuki Rendezvous
Ezeket tudnám ajánlani a Josei kategóriából.
Echi :
(Leginkább a DxD-t ajánlanám)
Shoujo :
(innen leginkább a Vampire Knight-ot)
Iskolás :
(Innen meg a Toradora-t!)
Videót letudod tölteni nya-ról , feliratot aa-ról
a SAO SEINEN !
És hagyátok már annak a rakat f*snak a hypolását , közi nincs a shoujo kategóriához.
Peach Girl és Zero No Tsukaima kötelező :)
Bokura Ga Ita
Lovely Complex
Kiss x Sis
Special A
Hagure Yuusha no Estetica
To Love-Ru
School Days
Suzuka
Kimi Ni Todoke
Rosario to Vampire
Nos ezek között van Ecchi ami iskolásokról szól,és van sima shoujo is.Ugyanis Shoujo és ecchi együtt nem létezik.Álltalában Seinen-el párosul az ecchi.Viszont én lányként ezeket az anime-ket mind élveztem.Szóval neked szerintem neked sem lesz gondod vele :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!