Mi a véleményetek a Kárhozottak királynője című filmről?
Lestat a kedvenc :D szőke, vámpír, rocksztár. kell ennél több? :D
amikor először megnéztem a filmet még nem olvastam a könyvet. tetszett nagyon, jó sztori, jó szereplők. aztán elolvastam a könyvet is, valami hihetetlen klassz. azóta is imádom Anne Rice vámpírkrónikáit. szóval a könyv elolvasása után újra megnéztem a filmet és hááát...nem kicsit voltam csalódott. csomó 'baki' van benne, például Akasha fehér, Lestat-ot pedig nem Marius hanem Magnus tette vámpírrá. egyébként a boszorkányikrek legendája is nagyon fontos része a könyvnek, a történetet is csak ennek az ismeretében lehet megérteni rendesen. ezt a szálat teljes mértékben kihagyták a filmből...úgyhogy olvasd el a könyvet, ha a film tetszett, ezt imádni fogod!
Nem volt a legjobb film.Nekem nem volt se eleje se vége...
Nem mondott semmit,mert szinte nem történt benne olyan hihetetlen nagy dolog csak egy vámpír aki oda akarja csalogatni a többi vámpírt magához.Üres a sztori.
De aki tetszett benne nekem is Lestat volt,bár a hangja kicsit fura volt.
De ha elolvastam volna a könyvet,ami biztos ezerszer jobb a filmnél,akkor 1. többet értettem volna belőle
2.jobban tetszett volna
:D
Én imádom a vámpírokat, épp ezért utálom Rice műveit. Az Interjú a vámpírral az egyetlen, ami tetszett, de az sem a "vámpírossága" miatt.
Egyébként a Kárhozottak királynője a vámpír témától elvonatkoztatva is egy borzasztó film. Ritkán látni ennél pocsékabb rendezést és forgatókönyvet, meg a színészi játék is egész nevetséges helyenként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!