Miért nem nézi senki a youtube channelem?
Senkisem nézi a youtube channelem.Akkor nagy gondok vannak vele?Épitö kritikàkat szivesen fogadok!!Nem bunkozàsokat hogy igy szar meg usgy szar!(német gépem van sorry)
link: http://www.youtube.com/user/meducator1
ha ezt kitörölnék:/user/meducator1
Ez egy nagyon nemes cél, hogy az embereknek akarsz örömet okozni. Ezt semmiképp ne hagyd abba.
Persze ettől a kérdésed még ugyanúgy áll: mivel?
Mert ezek a videók valóban olyan témákat taglalnak, amik csak egy bizonyos réteget szólítanak meg. Legalábbis, ahogy én néztem, a videóid java játékokkal foglalkozik, na most az olyanok, mint én is, akiket nem érdekelnek a játékok, már nem is kattolnak oda.
A csatornádról csak azokra mentem rá, ahol te beszélsz, de ott is ezt hozta szóba, hogy hány minél több kattintást akarsz. S így ez nem "nekünk való kedveskedésnek" tűnt, hanem önfényezésnek.
Kérlek, ne bántásnak vedd.
Töltögess más jellegű tartalmakat is, meg fogadd meg a többiek tanácsát a keresőszavakról.
Minden jót! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!