Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Monte Cristo grófjában meghalt...

Monte Cristo grófjában meghalt a bíró?

Figyelt kérdés
Mármint az animében...számomra nem volt egyértelmű

2012. okt. 11. 20:15
 1/3 anonim ***** válasza:

Ha a Gankutsuou-ról van szó

/Spoiler van benne aki nem akarja olvasni ne tekerjen le!/

akkor ha jól emlékszem , bár vagy 5-6éve láttam , de ha jól emlékszem Edmond Dantes mindenkit megölt a bírót is a bankost is Franz-ot is és vele együtt halt Albert apja is .

2012. okt. 11. 20:24
 2/3 A kérdező kommentje:

Én,így emlékszem,de én is elég rég láttam:

-Albert apját megölte

-a bankos nem halt meg,de megbolondult

-a bíróval meg nem tudom,hogy mi lett,mert ha jól emlékszem a bírót,akkor lehetett utoljára látni,amikor az utcán sétált miközben a városba becsapódtak valamik az égből és nem tudom,hogy meghalt-e,mert nem mutatták a halálát meg semmi rá utalót

Köszönöm a választ és jöhetnek még,hogy mi lett a bíróval,hogy biztosra tudjam,hogy tényleg meghalt-e:D

2012. okt. 11. 20:33
 3/3 A kérdező kommentje:
Kiderült h a barinőmnek megvannak még a részek és megkértem h utána nézzen és azt mondta,hogy tényleg mindegyik meghalt,én pedig más részekkel kevertem a bankos megbolondulását és az a jelenetet,amit leírtam a bíróról,szóval hagyjuk a témát:D
2012. okt. 11. 21:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!