Milyen filmek vannak, amiknek jó a zenéje is?
pl. Gladiátor, A Gyűrűk Ura, Batman trilógia stb.
Köszönöm!
Szerintem minden filmben van egy két q-rva jó szám,de ritka az a film aminek az egészét végülis a zene határozza meg.
A vasember 1-ben elég sok aláfestő zene,igazi hidegkirázást okoz,szintúgy a 300-ban.A végső állomások részeiben is van egy-két gyöngyszem,de úgy olyan igazán emlékezeteset a Gladiátoron kívül nem tudok mondani.Az volt talán az az egy film aminek végig figyelemmel lehetett követni a zenéjét is a film alatt,mert valahogy megütötte az ember fülét,nekem a gyűrűk ura nem jött be,az valahogy nem tetszett,de ha már itt tartunk a star wars sorozatok sem utolsók zenei aláfestésben,és a mai tinik kedvence az alkonyat is ebbe a kategóriába sorolható már,mivel eléggé jó zenéket kreáltak bele.
A Vasember és a 300 zenéjét ismerem; a Végső állomásokat láttam, majd most a zenéjének is utánanézek; a Star Wars eddig kimaradt az életemből, az Alkonyat első részét láttam, de nem tetszett, így a zenéje sem tetszik. Meséket nagyon ritkán nézek.
3-as válaszoló!
Írnál nekem pár sci-fit, aminek neked tetszett a zenéje?
A Prometheust még nem láttam, de kiváncsi lennék, hogy önmagában is élvezhető, vagy meg kell néznem előtte a többi Alien filmet?
Tron és Órák-ezeket megnézem, Philip Glasstól eddig a Truman Showt, és a Candymant ismertem, azok jók :)
A Forrest Gump fő témáját ismerem, lehet végig kellene már néznem hozzá a filmet hogy tetszen is.
Köszönöm szépen a válaszokat, írjatok még!
3. Vagyok.
Nos elvégre megnézned nem kell, de akkor sok "utalást" a filmben nem feltétlenül látsz meg. Tehát a lényeg, a kapocs az Alien filmek és a Prometheus között, hogy a Weyland Társaság rosszalkodik. :D
De ha meg akarod nézni, elég az Alien-t, ill. ami még jó a 2. rész Aliens. Szerintem jó zenéjük van.
Ez csak a trailerben szól: http://www.youtube.com/watch?v=j2IfFUdy8Uw
Viszont az Alienben benne van.
Aztán: 2001 - Űrodüsszeia
Szárnyas fejvadász
Mechanikus narancs
A sziget
A Dolog
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!