1/4 anonim válasza:
Véleményem szerint fényévekkel jobb rendező, mint színész.
2/4 Ian Catman válasza:
Ízlés dolga, mert - érdekes módon - másféle filmeket rendez sokszor, mint amit játszik. Az oka, hogy korán beskatulyázták a Dirty Harry tipusba, ő mást is akar. Szereti a jazzt, megcsinálta Charlie Parkerről a Bird-et. Megcsinálta az egyik legjobb lélektani krimit a Mystic Rivert, ahol nem is játszik. Megcsinálta a Millió dolláros bébit, szintén zseniálisan (ezeket rendezőként).
Aki az akciófilmeket kedveli, azt fogja mondani, színész.
Én viszont a fenti három filmjét szeretem nagyon, és azt mondom rendező, és megérdemelte, hogy mikor életmű Oscart kapott, a rendezői munkásságát emelték ki.
3/4 ChrisM válasza:
Itt a megoldás eggyel feljebb :) Én is így gondolom.
4/4 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!