Miért van szünet ilyenkor az amerikai sorozatokban?
már mennek az idei évadok.
nyáron szokott csak szünet lenni a tvben, de a színészek már augusztusban munkába állnak, szeptemberben meg jönnek az első részek.
az meg, hogy hogyan adják le az évadra berendelt nagyjából 22 epizódot az csatornától függ. Okt-novemberbe nem szokott szünet lenni, max azért nincsenek részek 1-2 hétig mert a részeket el kell osztani szeptembertől-május végéig-
mondtam nincs szünet.
de ha minden héten adnának részeket akkor karácsonyra elfogynának a berendelt részek.
csak tartalékolják a részeket.
Ősszel-télen úgyis van foci, kosár, hoki stb ami lefoglalja az amerikaiakat. Tavasszal meg indul a baseball liga ami egész nyáron át tart kora őszig.
Meg a sok trash reality és az x faktorok.
Megtudtam közben, igenis VAN szünet ilyenkor, kb. egy hónap, ahogy mondtam is. Nem azért van, mert elfogynának a berendelt részek, vagy hogy nyárig kihúzzák. Ha azon az egy hónapon múlna, akkor annyival később kezdenék a szezont, a december-januári hosszabb szünet meg eleve adott.
Azért állnak le ilyenkor az országos csatornák a sorozataikkal, mert most van az MLB (a hivatalos baseball-ligájuk) rájátszása és végül október végén, november elején a nagydöntő. És ez 100%-os elsőbbséget élvez, ilyenkor ezt nyomatják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!