Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Tudtok mondani ilyen jó filmeket?

Tudtok mondani ilyen jó filmeket?

Figyelt kérdés

Fontos lenne igazából gyerek elrablásról és kora érettségről pár film..mindegy miért7

pl: Érzékeny pont

13

Komfortos mennyország

2012. okt. 8. 14:50
 1/7 anonim ***** válasza:

Elcserélt életek

Titokzatos bőr

A harag sodrása

A gyilkos hangja

2012. okt. 8. 15:08
 2/7 anonim ***** válasza:

Koraérettségről a legzseniálisabb film, amit valaha láttam, melyben az árvaság által és nemi szempontból is koraérett lányról szól:

Leon, a profi

Ennek egyik szála erről szól; másrészt pedig a bűnöző pasiról, aki szexuálisan erkölcsös, tartása van, és tisztességesen neveli az árván maradt lányt, utóbbi bele van zúgva, de a férfi kellő tartással viszonyul hozzá.

Leon, a profi (1994 _ Léon / Léon, the professional)

[link]

_ _ Elképesztő a szereplőgárda, Natalie Portman első szerepe, itt scupán 12 év körüli:

Jean Reno (Leon)

Natalie Portman (Mathilda)

Gary Oldman (Norman Stansfield)

2012. okt. 8. 16:38
 3/7 anonim ***** válasza:
Előző vagyok: természetesen a nevelése során jelen van egy erkölcstelen vonása, értelemszerűen a "szakmája": bűnöző, bár "igazságosztó"; drogdílereket nyír ki, és erre tanítja a lányt.
2012. okt. 8. 16:47
 4/7 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen!!!az összeset megnézem
2012. okt. 8. 19:10
 5/7 anonim ***** válasza:

Tedd azt. ;) A napokban egyébként megnéztem az Érzékeny pont -ot, elég erőltetett amerikai sablon, bár kamaszok lehet, h hasznát veszik, meg a problémáikkal, és életkori sajátosságaikkal törődik a film, és kissé tabutörő, ami önmagában rendben is van (önkielégítésre tudatosodás, menstruációs problémák, stb.). De pl. a veszélyforrásokra is felhívja a figyelmet, ami szintén hasznos lehet számukra.

Mégis kissé sablonosnak hat a film nekem... de persze mindenki azt néz, amit akar. ;) Nem ismertem ,megnéztem, nekem nem tetszett. Bár mondom, szerintem tiniknek szóló film inkább.

Egyébként én vagyok a "Leon"-fan. ;-)

2012. okt. 9. 21:47
 6/7 anonim ***** válasza:

U t ó i r a t ;

(csak úgy... ;-) ) :

rosszmájúaknak üzenem: LEON-fan vagyok, és

NEM Mathilda fan. ;) És b*zi se vagyok. ;-) :))

Sorry az off-ért. ;) Nem a kérdezőnek ment. :)

2012. okt. 9. 21:50
 7/7 anonim ***** válasza:

...ja, és bűnöző se vagyok, se bűnpártoló. Ez csak egy film (Leon, a profi). :)

Amelyben szép kontrasztot jelent a erkölcsösség és az erkölcstelenség: a gyilkosság, de a züllöttek gyilkolása; a gondoskodó apa szerep, de egyben a fogadott lánya (amúgy erkölcstelen) bűnözésre tanítása; a mostoha apjába szerelmes lány, de az apa szerepet a szerető szereppel össze nem keverő, tartással, tisztelettel bíró apafigura.

2012. okt. 9. 21:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!