Mi volt a legromantikusabb film, amit valaha láttatok?
Figyelt kérdés
Elég magam alatt vagyok, ezért valami nagyon jó romantikus filmet szeretnék nézni, ha lehet, akkor happy end véggel.
A szerelmünk lapjait már láttam, és nekem nem igazán jött be. Olyasmire gondolok, mint a Micsoda nő. Mindmáig nagy kedvencem, ezért valami hasonlóra gondoltam. A lényeg az, hogy ne legyen szomorú.
2012. okt. 7. 18:05
1/7 anonim válasza:
Mit gondolsz az Oltári nő filmről.Ez is olyan ,,nős" és Richard Gere is szerepel benne.A Szerelmünk lapjai nekem se tetszett.
2/7 A kérdező kommentje:
Azt még gyerekként láttam, akkor tetszett. Lehet, hogy azt nézem meg :)
2012. okt. 7. 18:50
3/7 anonim válasza:
Kedvencem: Aludj csak, én álmodom
Tudom, a LEG-re voltál kíváncsi, de ezeket is bármikor szívesen megnézem:
Sztárom a párom
50 első randi
Szerelem hálójában
Francia csók
Ég velünk
Igazából szerelem
A bambanő
Nászok ásza
Szeretném ha szeretnél
Only You
4/7 A kérdező kommentje:
Ezek nagyon jók, szinte mindegyiket láttam. Kár, hogy ma már nem készítenek ilyen jókat
2012. okt. 7. 23:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!