Fullmetal Alchemist-Brotherhood DVD?
Figyelt kérdés
Az lenne a kérdésem, hogy Mo-n lehet kapni DVD-n az FMA-Brotherhood-ot? Az nagyon jó lenne ha igen :) De a neten semmi erre vonatkozót nem találtam...:$ Elvileg 1 dvd 4 epizódot tartalmaz.2012. okt. 5. 16:24
1/5 anonim válasza:
miért? te megvennéd? neten fen van az összes rész szinkronizálva :D
2/5 A kérdező kommentje:
Szia! Tudom...tudom....:D De szeretném megszerezni DVD-n is. Régóta szenvedek vele, mert egyszer letöltöttem az összes részét, de nem tudtam mindet megnézni így a többit indavideón néztem. Nem nagyon értek hozzá, de sok rész flv.-ben volt amit konvertálni kellett és volt mp4 is amit nem olvasott a DVD..... és sehol nem tudom letölteni neten :(
2012. okt. 5. 16:34
3/5 anonim válasza:
Hát ha már megveszed legyen 1 kis eszed és ne a f*s magyar szinkronost vedd meg hanem az eredetit.
Nesze , pár ezer forintért házhoz is szálítják : [link]
4/5 A kérdező kommentje:
Hűha....inkább kihagyom a rendelést XD Láttam az árakat XD Azért köszi a linket :) Marad az indavidea XD 53-64-ig akartam volna letölteni valahol szinkronos részt.
2012. okt. 5. 17:17
5/5 anonim válasza:
ahozképest nem drága , 1dvdje 3500forint , ha egybe rendeled 15alatt kijössz .
Ahhoz képest hogy 1 mostan kijött BD-t legolcsóbban 35.000tudnám megrendelni ... a legolcsóbbat....
Persze van ezsem ugyanugy fentvan 1080pben torrenten is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!