Nem hiszem el ezt a sz@ar rtl-t! Most komolyan levették a Chuck című sorozatot?
ha levették.....:
1; mi a f_szomért kell levenni egy sorozatot, ha még csak az első 3 részt adták le, és ki ne találja ez a fos rtl, hogy kicsi volt a nézetsége, mert a többi szar szennyet amit a kutya nem néz azt bezzeg adja.......
2; Most akkor mért vették le???
Ui.: Ugyan ezt csinalta ez a g€ci csatorna a Terminátor – Sarah Connor krónikái című sorozattal, hogy leadott kb 4 részt és levette.
remélem nem moderálják a kérdésem......
Tényleg az alacsony nézettség miatt vették le, de szerintem később folytatni fogják...valószínűleg ősszel.
Azt tudom javasolni, hogy töltsd le torrentről angolul és nézd felirattal. Eredetiben sokkal jobb, mint szinkronnal.
Egyébként a TV2 is ugyanezt csinálja az alacsony nézettségű sorozatokkal, szóval egyik se jobb, mint a másik...
Igen.....persze.....töltsem le.....
Kapásból 3 indok mért nem fogom:
1; Az én internte szolgáltatóm (Vodafone) nem engedélyezi a fájlcserélést, tehát a torrentezést és hasonlót..
2; Az én internet sebességemmel a letöltés...hát igen csak sokáig tartana (kb 10 óra lenne egy rész)...
3; Ha már kikapcsolódnék és néznék egy jó sorozatot akkor nem a hülye feliratot olvasnám, hanem a filmet/sorozatot nézném...
a harmadik szempontod oltári nagy hülyeség, nem az a lényeg, hogy a feliratot kell olvassad, hanem az, hogy:
1. nő a nyelvérzéked, könnyebben fog menni az angol
2. nincsenek félrefordítások, kimaradt vagy értelmetlen poénok, mint a szinkronok 99%-ában
3. az eredeti hangok mindig jobbak
3-4 éve nem nézek tévében sorozatot az ilyen fasságok miatt
Mint már írták, egyre kevesebben nézték, emiatt lett levéve.
Chuck - 1×01: 1,003M (26,5% SHR), 18-49: 497e (30,2% SHR)
Chuck - 1×02: 790e (20,2% SHR), 18-49: 349e (20,6% SHR)
Chuck - 1×03: 568e (15,5% SHR), 18-49: 240e (15,3% SHR)
A harmadik részt már félmillióval kevesebben nézték, ez azért jelzés értékű - függetlenül attól, hogy a 18-49 a fontosabb, nem az össznéző szám, bár abban is, a 15%-os esés nagyon sok.
Az adatok a sorozatjunkie-ról vannak - azért írom mert ott szinte mindent meglehet tudni a sorozatokról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!