Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Milyen újonc sorozat (ok) at...

Milyen újonc sorozat (ok) at ajánlotok?

Figyelt kérdés

The New Normal

The Mob Doctor

Revolution

Partners

Ben and Kate

The Mindy Project

Vegas

The Neighbors

Animal Practice

Elementary

Last Resort

666 Park Avenue

Made in Jersey

stb...

2012. okt. 4. 19:21
 1/1 anonim ***** válasza:

Sorozatjunkie-n folyamatosan jönnek ki a hírek: felvezető, pilotkritika, következő rész ajánlója. És ezekhez mindnél ott vannak a nézők kommentjei, szerintem ennél jobb helyen nem lesz rálátás az újoncokra.

Ennyi sorozatnál nem rémlik hogy a mik a vélemények, de 1-2 érdekesség:

666 PA - eléggé várós volt, erre a nézettsége nagyon alacsony, akár még kaszát is kaphat

Nashville - nem igazán várták, erre a kritikusok elég erősnek ítélik és felhúzták

Én a kb 42-45 újoncból 21-25-öt néztem ki hogy érdekelhet, egyelőre nem kezdtem bele egyikbe sem, hanem a régi elmaradásokat darálom. Úgyhogy saját vélemény egyelőre nincs, lehet idén darásak lesznek és majd egyben megnézem 1-2 nap alatt az évadot.

sorozatjunkie.hu oldalt tudom ajánlani, ott egész jól leírják hogy érdemes-e nézi vagy nem egy sorozatot, és miért. A kommentek pedig tovább erősíthetnek.

Itt GYK-n nem igazán lehet találkozni junkie emberekkel, egyrészt szerintem a spoliert szem előtt tartva nem akarnak beszélgetni, másrészt kevesen is vannak.

2012. okt. 4. 20:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!