Milyen újonc sorozat (ok) at ajánlotok?
The New Normal
The Mob Doctor
Revolution
Partners
Ben and Kate
The Mindy Project
Vegas
The Neighbors
Animal Practice
Elementary
Last Resort
666 Park Avenue
Made in Jersey
stb...
Sorozatjunkie-n folyamatosan jönnek ki a hírek: felvezető, pilotkritika, következő rész ajánlója. És ezekhez mindnél ott vannak a nézők kommentjei, szerintem ennél jobb helyen nem lesz rálátás az újoncokra.
Ennyi sorozatnál nem rémlik hogy a mik a vélemények, de 1-2 érdekesség:
666 PA - eléggé várós volt, erre a nézettsége nagyon alacsony, akár még kaszát is kaphat
Nashville - nem igazán várták, erre a kritikusok elég erősnek ítélik és felhúzták
Én a kb 42-45 újoncból 21-25-öt néztem ki hogy érdekelhet, egyelőre nem kezdtem bele egyikbe sem, hanem a régi elmaradásokat darálom. Úgyhogy saját vélemény egyelőre nincs, lehet idén darásak lesznek és majd egyben megnézem 1-2 nap alatt az évadot.
sorozatjunkie.hu oldalt tudom ajánlani, ott egész jól leírják hogy érdemes-e nézi vagy nem egy sorozatot, és miért. A kommentek pedig tovább erősíthetnek.
Itt GYK-n nem igazán lehet találkozni junkie emberekkel, egyrészt szerintem a spoliert szem előtt tartva nem akarnak beszélgetni, másrészt kevesen is vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!