Hogy lehet, hogy az annyira pocsék filmek tetszenek valakiknek?
Hát A titkárnő az nagyon messze van az annyira pocsék filmtől.
Minden embernek más a lelkivilága, az élményei, és nyilván az olyan filmeket szereti, amelyek passzolnak hozzá. Valószínűleg az általad nézett filmeket is nézhetetlennek és pocséknak találja rengeteg ember. A dolognak az a titka, hogy ha hozzád valami nem passzol, akkor ne nézd.
Minden korosztálynak megvan a saját ízlése.
Amíg a fiatalabbak az akciódúsabb filmeket kedvelik, ha rendszeres filmfogyasztók, akkor idővel rendszerint változik, fejlődik a filmekhez való viszonyuk, egyre tartalmasabb, értékesebb filmekre vágynak, esetleg egy jó kamara darab is élvezhetővé válik számukra.
Ízlések és pofonok.
Sokan dícsérik a Ne szórakozz Zohánnal című filmet,én nézhetetlen szennynek tartom. De ott van például még a Kill Bill is. Én szeretem,és még rajtam kívül elég sokan,de van aki nem szereti. Vagy a Ponyvaregény.
Egyszóval minden korosztálynak megvan a maga ízlése,és persze egyénfüggő leginkább.
Csak,hogy egy példát mondjak: 15 éves vagyok,és jobban szeretem az animéket,mint a rendes,élőszereplős filmeket. De Tim Burton filmjeit is nagyon szeretem,mikor rengetegen szidják,hogy mennyire komor,morbid,stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!