Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Ajánlanátok valami jó kis...

Ajánlanátok valami jó kis sorozatot nekem?

Figyelt kérdés

Teljesen függő vagyok, tévét már szinte nem is nézek, hanem minden nap egy-egy részt a kedvenc sorozataimból, de kifogytam. Olyat keresek ami inkább a szereplőkről, emberekről szól, nem pedig maga a téma köré épül a sorozat. Tehát a Dr. House-t is szeretem, de csak ha a tévében megy, mert amúgy csak úgy nem ülök le direkt megnézni.

Azok amiket eddig néztem:

Jóbarátok

Bűbájos boszorkák

Szívek szállodája

Grace klinika

Született feleségek

Gossip Girl

Vámpírnaplók

És jó lenne, ha nem csak egy évad lenne belőle, de ez már csak szőrszálhasogatás. :)

Gondolkozom a Szex és New Yorkon, de nem tudom.. Szóval valami ötlet?

22/L

2012. okt. 2. 07:13
1 2
 1/11 anonim válasza:
Dr. House, Maffiózók, Kés alatt, Dexter nem kimondottan csajos sorozatok, de hátha tetszene...
2012. okt. 2. 07:59
 2/11 anonim ***** válasza:
Ha nem zárkózol el a melegektől: A fiúk a klubból :)
2012. okt. 2. 13:08
 3/11 canadafan ***** válasza:

A férfi fán terem

Awkward

How I Met Your Mother

The Big Bang Theory

Suborgatory

Kaliforgia

2012. okt. 2. 13:54
 4/11 anonim ***** válasza:
Én is pont a Kés/Alatt című sorozatot akartam ajánlani,annak idején imádtam,a Vasaton adták.Ja,és a Fiúk a klubból is nagyon jó volt.
2012. okt. 2. 19:50
 5/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat! Megnézegetem melyik milyen, habár azt nem mondtam, hogy a magyarokat előnyben részesítem :)

De van egy pár ami elégsz jónak ígérkezik.

Nem tudjátok véletlenül, hogy melyik az a sorozat ami valami boncmesterféle nőről szól, és valamelyik nem olyan ismert csatornán ment pár hónapja? Lehet hogy még mindig megy, nem tudom, de nem rtl, tv2, viasat, hanem valami kevésbé népszerű csatornán és elég későn, azt hiszem. Csak a bemutatóját láttam.

2012. okt. 3. 06:33
 6/11 anonim ***** válasza:
Szerintem A hidegsebészre gondolsz, és Dana Delany a főszereplője, aki a Született feleségekben Katherine-t játszotta. A story4-en ment.
2012. okt. 3. 09:35
 7/11 A kérdező kommentje:
Azaz, köszönöm! Láttál belőle?
2012. okt. 3. 09:46
 8/11 anonim ***** válasza:
Nem láttam, mert a bemutatók alapján nem nagyon kötött le :)
2012. okt. 3. 13:16
 9/11 A kérdező kommentje:

Na szép.. :)

Én azért lehet, hogy belenézek ebbe is, ki tudja.

Köszönöm a segítséget! :-)

2012. okt. 4. 06:54
 10/11 anonim ***** válasza:
Ja és még elfelejtettem javasolni a Katonafeleségeket, ami szintén a Story4-en ment, csak egy idő után (kb a felénél) abbahagyták :(
2012. okt. 4. 09:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!