Ajánlanátok valami jó kis sorozatot nekem?
Teljesen függő vagyok, tévét már szinte nem is nézek, hanem minden nap egy-egy részt a kedvenc sorozataimból, de kifogytam. Olyat keresek ami inkább a szereplőkről, emberekről szól, nem pedig maga a téma köré épül a sorozat. Tehát a Dr. House-t is szeretem, de csak ha a tévében megy, mert amúgy csak úgy nem ülök le direkt megnézni.
Azok amiket eddig néztem:
Jóbarátok
Bűbájos boszorkák
Szívek szállodája
Grace klinika
Született feleségek
Gossip Girl
Vámpírnaplók
És jó lenne, ha nem csak egy évad lenne belőle, de ez már csak szőrszálhasogatás. :)
Gondolkozom a Szex és New Yorkon, de nem tudom.. Szóval valami ötlet?
22/L
A férfi fán terem
Awkward
How I Met Your Mother
The Big Bang Theory
Suborgatory
Kaliforgia
Köszönöm a válaszokat! Megnézegetem melyik milyen, habár azt nem mondtam, hogy a magyarokat előnyben részesítem :)
De van egy pár ami elégsz jónak ígérkezik.
Nem tudjátok véletlenül, hogy melyik az a sorozat ami valami boncmesterféle nőről szól, és valamelyik nem olyan ismert csatornán ment pár hónapja? Lehet hogy még mindig megy, nem tudom, de nem rtl, tv2, viasat, hanem valami kevésbé népszerű csatornán és elég későn, azt hiszem. Csak a bemutatóját láttam.
Na szép.. :)
Én azért lehet, hogy belenézek ebbe is, ki tudja.
Köszönöm a segítséget! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!