Honnan tudnám letölteni az Angel című sorozat teljes 5. évadát magyar szinkronnal gyorsan?
Másik helyet sajnos nem tudok. Ez tényleg nem a leggyorsabb, de én annyira szeretek néhány sorozatot, hogy inkább türelmes vagyok. Egyébként hogyhogy nem tudod megnyitni? Vagy arra gondolsz, hogy a file-ok tömörítve vannak? Mert akkor csak ki kell őket csomagolni, és kész is a komplett sorozatrész.
Szerencsére nekem már elmagyarázták, hogy hogyan kell ezeket a dolgokat csinálni, így már egyedül is megy :)
Én win rar-t töltöttem le. Rákerestem a google-ben. Aztán mikor rákattintottam arra, hogy "letöltés", akkor megkérdezte, hogy "futtat", vagy "ment". Arra kattintotta, hogy futtat. Ezt aztán szépen végig kattintgattam, tudod, amit kellett. Ezzel kész is volt.
A kicsomagolásnál én is total commandert használok (csak ott megy a dolog) :)
Mikor letöltöttem az összes file-t, akkor kijelölöm az elsőt, aztán "alt+F9", majd "kicsomagol". Így nekem működik. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!