Most vettem meg 3D-ben és Cameron mondja az extrákban hogy a mai napig mennyien támadják a filmet hogy ilyen nyálas meg olyan giccses közben meg akkor 15 éve rengeteg embert érintett meg és a mai napig is érint meg a film csak bizonyos emberek túl büszkék beismerni az érzelmeiket hogy bizony ők is megkönnyezték a filmet. Ilyen embert én is ismerek és szerintem helytálló is ez a gondolat.
Valóban: a Titanic a filmtörténelem alapműve lesz míg világ a világ, egy olyan sikersztori ami valóban nem mindennap ismétlődik meg a filmvilágban.
Hát nem tudom egyszerűen nem tudom én sem megunni a filmet és 3D-ben meg aztán valóban új életre kelt a Titanic!
Hová kell írni Kate-nek autogramért? Nekem is kell, imádom azt a nőt. :)
Szerintem is nagyon jó egy film! egyetértek. Ebben az évben ugye 2012-ben jelenleg most vagyunk rengetegszer játszották le mindenféle csatrnán hírekben megbeszélés róla mi hogy történhetett egyéb csatornákon esett erről szó. Mondjuk volt a Film+-on is A National Georaphic Channel-ön,RTL-n TV2-n,
Szerintem lesz még valamelyik csatornán a felsoroltaim közt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!