Csak szerintem van így? Annyi a jó sorozat és olyan kevés az idő, hogy megnézzük őket.
:) Én szelektálni szoktam. Frissiben megnézem a kedvenceimet, amit Amerikában adnak éppen (ebből van 11), letorrentezem az aktuális részeket. Sajnos mostanában alig merek belevágni új szériákba, mert függő leszek. Egy csomó sorozatot meg nyaranta szoktam ledarálni, két nap alatt elfogy egy évad, mellesleg meg tök jó buli.
(És egyre jobbak és jobbak a sorozatok, az előző válaszolóknak üzenem, hogy a sorozat műfaját ne nézzék le, mert Amerika sokszor játékfilmes színvonalat nyújt egyes szérikban.)
Igen az idő nem áll meg csak mert sorozatot nézünk, pedig jó lenne:D
Én a Nikitát nézem most, 5 évadból még csak a 2. elején tartok, egyszerűen nem tudom abbahagyni és minden nap olyan gyorsan elmegy ilyenkor. Aztán még 2 másik sorozat is tervbe van véve. De hogy mikor lesz időm rá azt nem tudom...
Én is sorozatot nézek nyaranta xD
Most az Isteni sugallatot töltöttem le és azt nézem, lassan végzek az első évaddal. Ezelőtt pedig a Roswell 3 évadát néztem meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!