Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Csak szerintem van így? Annyi...

Csak szerintem van így? Annyi a jó sorozat és olyan kevés az idő, hogy megnézzük őket.

Figyelt kérdés
2009. aug. 1. 22:55
 1/10 anonim ***** válasza:
68%
Pont az ilyen "jó" sorozatok miatt nem nézek tévét...
2009. aug. 1. 22:57
 2/10 A kérdező kommentje:
hurrá
2009. aug. 1. 22:58
 3/10 A kérdező kommentje:
én sem, mert dvd-n nézem
2009. aug. 1. 22:58
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Én is nagyon szeretem ezeket a "jó" sorozatokat. Egyedül a House-t nézem(torrent). Elkezdtem nézni a Chuckot is, első évadot végignyomtam, de aztán az is ellaposodott és meguntam. Gyakorlatilag csak annyi TV-t nézek, amíg a híradó megy.
2009. aug. 1. 23:00
 5/10 anonim ***** válasza:
66%
Én soha nem nézek sorozatokat,de amik mostanában mennek azokat nem is találom jónak.Sok amerikai mintájú hülyeség.A magyarok pedig erőltetett marhaságok,hogy Győzikéről ne is beszéljek.
2009. aug. 1. 23:01
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
a nyár tökéletes arra, hogy sorozatokat darálj :)
2009. aug. 1. 23:07
 7/10 anonim ***** válasza:

:) Én szelektálni szoktam. Frissiben megnézem a kedvenceimet, amit Amerikában adnak éppen (ebből van 11), letorrentezem az aktuális részeket. Sajnos mostanában alig merek belevágni új szériákba, mert függő leszek. Egy csomó sorozatot meg nyaranta szoktam ledarálni, két nap alatt elfogy egy évad, mellesleg meg tök jó buli.

(És egyre jobbak és jobbak a sorozatok, az előző válaszolóknak üzenem, hogy a sorozat műfaját ne nézzék le, mert Amerika sokszor játékfilmes színvonalat nyújt egyes szérikban.)

2009. aug. 2. 00:44
 8/10 anonim ***** válasza:

Igen az idő nem áll meg csak mert sorozatot nézünk, pedig jó lenne:D

Én a Nikitát nézem most, 5 évadból még csak a 2. elején tartok, egyszerűen nem tudom abbahagyni és minden nap olyan gyorsan elmegy ilyenkor. Aztán még 2 másik sorozat is tervbe van véve. De hogy mikor lesz időm rá azt nem tudom...

2009. aug. 2. 00:48
 9/10 A kérdező kommentje:
Eddig a nyáron csak a lostot daráltam be, de van még 20 amit be kéne, csak olyan rohadt kevés az idő.
2009. aug. 2. 00:51
 10/10 anonim ***** válasza:

Én is sorozatot nézek nyaranta xD

Most az Isteni sugallatot töltöttem le és azt nézem, lassan végzek az első évaddal. Ezelőtt pedig a Roswell 3 évadát néztem meg.

2009. aug. 2. 13:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!