Írna valaki egy anime sorozatot ami le van szinkronizálva és nem unalmas?
Egyetlen jó szinkronos anime a HagaRen /Full Metal Alchemist : Brotherhood/
Amúgy sokkal jobb japán szinkronnal animét nézni feliratozva ..
Szerintem 7-8éves korára mindenki tud olvasni .. szóval nemtudom hol a probléma.
Kb 2rész után észre se veszed hogy olvasod.
Honnan van szerinted több 10.000 magyar anime fan?
Nem az animaxos szinkronból ..
Szia!
Kérdésedre válaszolva, Naruto, Bleach és Death Note az, ami szerintem érdekes, akcióban dús (leginkább az első kettő, az utolsó más kategória), és szinkronizálva is van.
Nagyon sokáig Naruto-fan voltam, Death Note tetszett, Bleach valahogy nem jött be. :/
Csatlakozom egy előttem szólóhoz, olvasni tudsz. Így sokkal nagyobb a választék animék terén, nem csak az a pár anime van, ami Animax-on megy szinkronnal, sőt eredeti hangokkal sokkal jobb és hozzá lehet szokni az olvasáshoz. Ha érdekelnének ilyen animék, akkor a következőket tudom ajánlani:
One Piece , Elfen Lied , Kore wa zombie desuka? (epic! xD) , Sword Art Online , Guility Crown , Highschool of the dead (Ecchivel fűszerezve, de szerintem klassz ^^ ) , Wolf's Rain.
Nem tudom, lány vagy fiú vagy-e, ha a női nembe születtél és még nem láttad, akkor nem nagyon okozhat csalódást a Vampire Knight, lányok kedvence :)
Üdv.:Bogi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!