Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Szerintetek a Jóban Rosszban...

Szerintetek a Jóban Rosszban Lórija visszatér a sorozatba? :O

Figyelt kérdés
Remélem nem írják ki. :( én nagyon szerettem, mert jól eljáccotta a szerepét és kedves volt tőle hogy segített a Mártina. meg alapból is nagyon összeillenel.. esetleg facebookon valaki nem ismerőse?
2012. szept. 22. 13:54
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
*lórit
2012. szept. 30. 13:10
 12/20 anonim válasza:
Aztán lehet,hogy mégis rá fog döbbenni,hogy Magdikát szereti,és visszatér hozzá...:) Vagy Márti megunja Gergőt,és bemegy Lórihoz a sittre:) Sok lehetőség van,kíváncsi leszek,mi lesz a folytatás.
2012. szept. 30. 14:58
 13/20 A kérdező kommentje:
vagy csak 1 pici szerepre hozták be és vissza se tér többet.:$
2012. okt. 5. 17:10
 14/20 anonim válasza:
És kit érdekel? Ugyanilyen statiszták tömkelege van a kereskedelmi csatornák adatbázisaiban. Szerinted mennyi az esélye hogy pont őt dobja ki a gép még egyszer? :D
2012. okt. 5. 23:21
 15/20 anonim válasza:

Én úgy tudom,hogy a Magdikát játszó szereplő hamarosan ki fog szállni a sorozatból,ezért gondoltam,hogy hátha ennek köze lesz Lórihoz. Talán olyan részt fognak csinálni,hogy Lóri kiszabadul,újra összejönnek,elköltöznek...stb. De ez

csak egy tipp,aztán lehet,hogy teljesen másképp vetnek véget a szerepének :/

2012. okt. 6. 09:28
 16/20 A kérdező kommentje:
iigen mertmegy állitólag párizsba iskolába.:$ de én nagyonremélem hogy visszajön a Lóri mert imádtam.:D
2012. okt. 6. 18:24
 17/20 anonim válasza:
állítsd már le magad te fapina!
2012. okt. 6. 22:28
 18/20 anonim ***** válasza:
Van még más is, akit visszajozhatnának bosszúsat játszani, bár...
2012. okt. 7. 17:41
 19/20 A kérdező kommentje:
anyádat fapinázzad!
2012. okt. 13. 11:25
 20/20 anonim ***** válasza:
Persze de cuki hogy segített Mártinak...pláne miután aszisztált az elrablásához.
2012. okt. 23. 08:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!