Miért ennyire hülye az Rtl Klub, hogy a Modern Familyt Egy rém modern családnak nevezte el csak mert szintén Ed O'Neil van benne?
Figyelt kérdés
Sokan akik még nem hallottak róla azt fogják hinni,hogy folytatása,és lehet,hogy először odakapcsol emiatt,de akkor is.2012. szept. 19. 20:13
1/3 anonim válasza:
Bocs, a kérdésre nem tudom a választ, de nem is tudtam, hogy azt ott adják, vagy adni fogják.
Reméljük, hogy nem fogják azt hinni, hogy folytatás, szerintem ez a sorozat sokkal jobb, mint az volt...
2/3 anonim válasza:
Ez a lényeg, hogy sok hülye odakapcsoljon, hogy ez mi, mert a Rém rendes család mégis csak egy kultsorozat, mindenki ismeri és szereti, hamarabb megnézik az emberek, mint egy teljesen ismeretlen sorozatot.
Az RTL pont okos, tudja hogy kell eladni a sorozatot, az a hülye, aki ez miatt fogja nézni.
De nem baj, mert jó sorozat, legalább ismert lesz ez miatt itthon is.
3/3 A kérdező kommentje:
Nem hülye és ravasz közt is van különbség.
Amúgy az rtl2-ön lesz majd.
2012. szept. 19. 20:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!