Melyik lehet ez a film (sokat jelentene, ha mektalálná nekem valaki)?
Figyelt kérdés
1978 és 80körüli film,Ha minden igaz akkor Nyár éji láz,vagy valami hasonló lehet a címe,de nem találok ilyenre találatot,Bernie Poole-Lucky című zeneszáma szerepel benne,körülbelül ennyire emlékszem belőle!(+még hogy valamelyik nagyobb strandon,talán Ibizán játszódik)!!Kérlek segítsetek nagyon sokat jelent ez a film nekem!!!!2012. szept. 17. 22:27
1/5 anonim válasza:
Próbálkozom hátha meglesz:
Smiles of a summer nights
One hot summer nights
2/5 anonim válasza:
Azt hiszem megvan,de csak az angol címét találtam meg:A leírása alapján egy szigeten játszódik nézz utána:
Summer night fever
3/5 anonim válasza:
Ha sok meztelen néni van benne,és féktelen bulizás akkor ez az amit kerestél.viszont magyarul nem találom.
4/5 anonim válasza:
EZ AZ!!!!!
Most már biztosan megtaláltam hozzá az eredeti soundtracjét,és az Bernie Paul-tól a Lucky nem pooley. :-D
Hát akkor segítettem!Szép estét!
5/5 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a segítséget!!!! :)
2012. szept. 20. 17:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!